Spotify

OMG! Jag kan knappt fatta att det är sant. Jag har äntligen skaffat spotify. Det är som en helt ny värld. Tack Elin!

Fröken

Jobbade på dagis, nej förlåt, förskola, idag, och den här gången var det barn på 1-3 år. Barnen var snälla och fröknarna var snälla, och jag hade en bra dag. Men tack och lov att jag inte behövt byta blöja än! Jag bävar inför den dagen..

Kom hem, skrev lite på min hemtenta, pratade lite i telefon med Linnéa, sen cyklade jag till träningen. Det var gym idag. Och såhär är det va, att jag kommer inte kunna träna på torsdag med tanke på min tenta, och inte heller på lördag eftersom jag ska festa på fredag. Och det tycker jag känns lite dumt. Jag vill inte missa för många träningar nu när jag äntligen kommit igång. Men men, det är ju faktiskt bättre att träna en gång på en vecka än ingen gång alls. Det tycker jag i alla fall, men det finns säkert många tjockisar i landet som inte håller med mig.

När jag cyklade hem från träningen mötte jag först en, sen en till, och båda hälsade typ med "Hej Johan". Det jobbiga var att jag såg inte vilka det var. Det var mörkt, och jag hade inga glasögon på mig. Jag hörde i alla fall på rösterna vilka det var (tror jag), men ändå, deppigt att man inte ser bättre! Hmm ja, det var en liten mycket intressant parantes.

Väl hemma lagade jag lite mat, och tittade på mitt favvisprogram. Jag behöver väl knappast säga vilket det är, men jag gör det ändå, för bara namnet ger mig nästan rysningar av välbehag. Desperate Housewives! <3

Jag ska jobba imorgon igen. När ska jag hinna skriva min tenta? Aja, det löser sig!

Hälsa och sånt

Igår och idag var jag hos Katja, och vi hade det så bra så. Bland annat gjorde vi en så underbart god vit chokladmousse med bär! Och gud vad vi är roliga när vi är tillsammans egentligen! Synd att alla inte får ta del av vår rolighet, jag lider med er.




Dessutom är vi jättesöta.

Kom hem lite efter ett idag, och då satte jag igång att bränna en skiva till friidrotten. Vi behöver lix lite bra musik när vi tränar. Och hör och häpna, den här veckan har jag tränat tre gånger!!! Sa jag inte innan att jag kände att jag skulle börja träna ordentligt? Hade jag inte rätt va?! Jorå. Dessutom känns träningen väldigt rolig nuförtiden. Idag avslutade vi med "gladiatorerna" (tror det kallas så). Jag är ju rätt barnslig av mig, så jag älskar lekar. Vi vann inte men huvudsaken var ju att vi kämpade väl.. NOT, nästa gång ska vi ta de jävlarna!

När jag var och handlade på Ica idag och skulle packa ner mina vindrovor, kiwisar, avokador, osv, kom där en ganska, förlåt, fet man. Han handlade läsk, ostbågar och choklad. Alltså, ursäkta mig, men jag förstår verkligen inte hur man tänker. Visst, det är upp till var och en vad man vill äta, men är man så tjock, så är väl inte det det bästa alternativet. Han kunde väl tittat lite på mig, och låtit mig inspirera honom. Han är säkert en sån som aldrig motionerar heller! Jag är rätt hälsosam, och det mår jag bra av. Absolut ska man kunna unna sig något onyttigt någon gång ibland om man känner att man vill det, men att gå till Ica för att enbart köpa dessa tre varor.. Nja, det är nog inte den bästa dieten i alla fall. Och bara så ni vet så har jag inga feta vänner, så här är ingen som behöver ta illa vid sig! Fortsätt att äta det ni vill, men det är ju ingen myt att man mår bra av att äta nyttigt (med inslag av onyttigheter ;))

Jag har bytt bakgund på min dator. Såhär ser min bakgrund ut nu:

Jake Gyllenhaal. Han måste vara en av de hetaste människorna på vår jord. Han är så snygg så att det nästan gör lite ont. Aj!

Och Josse P är klar med sin sida i Mamma Mu-målarboken.

Superkowaki!


Kom ut

Elin och Emelie kom hit igår. Vi lagade god mat och såg på melodifestivalfinalen. Vi hejade alla tre på The Moniker, men ja, som ni antagligen vet var det Saade som vann. Förstår inte riktigt hur svenska folket tänkte där. Vi får väl se hur det går för honom sen in the big final. Innan vi skulle sova blev det en situpstävling (alltså vem som gjorde flest situps), som jag är ganska säker på att jag vann. Men den slutade med att ingen av oss sa hur många vi gjorde, för varje gång någon sa ett antal fortsatte en annan göra 10-20 situps till för att klå den siffran.

Idag var nog första gången i mitt liv som jag blev tårögd av att läsa en tidningsartikel. Den handlade om Anton Hysén, ni vet han som är den första inom fotbollen som kommit ut som homosexuell. Glenn, hans pappa, hade sagt "Jag tycker att det är riktigt bra att du kommer ut nu, att du berättar. Det är stort. Bra jobbat, gubben". Ni kanske tycker att det bara är några fåniga ord, men de berörde faktiskt mig! Tycker det var väldigt fint sagt, och jag önskar att fler gayungdomar hade fått den responsen hemifrån. Detta påminner mig om när jag såg det här i pridetåget:



Jag skojar inte, jag började nästan gråta när jag såg detta.
Så fantastiskt vackert.

Jobb

Tro det eller ej men jag har fått jobb! Som vikarie. Så idag jobbade jag alltså för första gången på typ.. ja för första gången ever (om man inte räknar jobbet genom friidrotten). Halv åtta ringde de från skolan och frågade om jag ville jobba på ett dagis i Bjärnum klockan halv nio. Hell yeah! Då hade jag alltså en kvart på mig att klä på mig äta en macka, dricka ett glas vatten och borsta tänderna. Mycket mer hann jag inte, för sen var jag tvungen att småspringa till bussen. Jobbade till klockan ett. Var bl.a. på biblioteket i Bjärnum och sjöng lite sånger av Lennart Hellsing, ni vet han som skrivit tex Krakel Spektakel och Herr Gurka. När jag skulle åka hem upptäckte jag att det var en halvtimme till bussen skulle gå. Så jag bestämde mig för att promenera hem. Det var kallt och på slutet regnade det. Och nu kanske jag blir sjuk! Vet alltså inte om jag orkar träna idag. Jag får väl känna efter lite helt enkelt. Nu är jag i alla fall trött!

Gym

Idag gymmade jag för första gången på två år! Det var typ hårt. Men det känns bra. Och nu ska jag se till att ta tag i min träning. Jag har sagt det förr, men den här gången känner jag att det verkligen kommer hända. Och det känns också bra.

Något annat som jag också gjort för första gången på typ ett par år, det var att jag gick till biblioteket i Vittsjö igår! I solskenet traskade jag iväg, och jag var där minst en timme och letade efter böcker. En till mig och en till Jonas. Till mig fick det bli en bok av Nick Hornby, "Fallhöjd" heter den, och den handlar om fyra människor som tänkt hoppa (alltså begå själmord) från samma sak samtidigt. Jonas fick en av Tahar Ben Jelloun som jag inte kommer ihåg namnet på, men den ska i alla fall handla om två syskon som vill åka från Marocko. Spännande! Men biblioteket alltså, det var faktiskt riktigt mysigt att vara där igen, kände att jag hade saknat det en smula.

RSS 2.0