Härligt

Fy FAN vad skönt!

Jag måste säga att jag mår faktiskt jävligt bra just nu! Kursen är över, jag har träningsvärk efter ett härligt träningspass, jag ska snart spendera tre dagar på Siesta tillsammans med några av mina bästa vänner, vädret är underbart, jag ska tillbaka till min favoritdagisavdelning på onsdag nästa vecka, jag ska på jobbintervju och jag är mitt uppe i ett avsnitt av Desperate Housewives. Kan det bli bättre va? Det enda negativa jag kan komma på att säga är att jag trillade när jag löpte häck idag. Själva trillningen var inte så farlig, det tråkiga är att jag kommer ha ett inte så vackert märke på knäet under Siesta. Men vad fan gör det egentligen när allt annat är så j-ä-v-l-a bra?!

Dessutom har jag ätit glass i solen med Josse och Matilda idag!



Hallelujah, jag känner mig så himla lättad! :')

Snart är det sommar

Innan blev jag alltid väldigt nervös när jag skulle ringa viktiga samtal. Idag ringde jag både till försäkringskassan och angående ett jobb, and guess what, jag kände inte av någon nervositet alls! Snacka om utveckling eller?! Innebär detta att jag har blivit vuxen?

Jag skulle egentligen jobbat på friidrotten idag, skolmästerskap, men förra veckan bestämde jag mig för att inte göra det, eftersom villkoren hade ändrats lite sen jag tackade ja, och för att jag då hellre ville vara tillgänglig för mitt andra jobb, på dagis. Dock sa jag till friidrotten att om de inte ringde mig från dagis, så skulle jag höra av mig på morgonen, och om jag då behövdes skulle jag komma. Tja, vad händer i sådana här lägen? Man behövs inte någonstans!

Mina veckor har varit bra men stressiga! Ska försöka ta upp det viktigaste som hänt: Jag har bestämt mig för att inte fullfölja kursen. Jag struntar i mittententan, men den sista tentan måste jag göra, annars får jag problem med studiebidraget nästa gång jag ska studera. Jag och Elin har köpt flygbiljett till Australien. Vi åker den 20:e augusti och kommer hem 2012 någon gång. Jag har jobbat en hel del, dels på dagis men även på Skånes Djurpark och friidrotten. Jag har blivit tränare igen för den yngsta friidrottsgruppen (dock är detta inget långvarit eftersom jag försvinner i höst). Jag har varit i Venedig. Jag har umgåtts massa med fina vänner; filmkvällar, vinkvällar, födelsedagsfirande, esc-kvällar, festkvällar, grillkvällar osv.

I fredags hände något speciellt. Jag var i Malmö med Cissi och Amanda. Vi hade fikat lite, Cissi försvann, hon skulle jobba. Jag och Amanda gick i affärer. Och där, på MQ fanns han. HAN! Jag hade inte märkt det själv, men Amanda berättade att han tittade extra mycket på mig. Och det var inget vanligt tittande, utan mer ett intresserat tittande. Och han var snygg! Han jobbade där, och Amanda tyckte jag skulle köpa något så att vi fick chans att prata med varandra. Men jag var osäker på ifall jag hade pengar på kontot, så jag köpte inget. Alltså, jag kunde inte tro det först, men Amanda var helt övertygad. Till slut insåg jag att hon mest troligt hade rätt. Jisses, jag har aldrig förut ångrat ett icke-inköp såhär mycket, men det här grämer mig verkligen! Men tro inte att jag har gett upp, åh nej, jag kommer tillbaka.

Något jag däremot lyckades få tag på var en somrig t-shirt och ett par jeansshorts som jag så länge velat ha.

Lade precis över lite bilder från kameran, och detta är de tillfällen jag fångat på bild:


Jag och mammi i Venedig


Amanda fyller 20, picknick vid Vanås Slott


Valborg i Lund med Cissi och Elin plus några till


Tack för mig!


RSS 2.0