Sista veckan

Har haft en bra helg. I lördags bjöd jag hem några fina vänner till mig (har ff i en vecka nu liksom!) Så vi åt och drack och skrattade. Och så åkte vi in till Hässleholmsfestivalen en runda. 
Trevlig kväll
 
Sen i söndags hade jag en chilldag med hälften av tjejerna. Tittade förstås på handbollsfinalen och grät en skvätt när Sverige förlorade. Inombords.
 
Mysig promenad på 3 är något som uppskattas av alla..
 
Men oroa er inte. Katja fick också lite kärlek när Oliver joinade oss till handbollen
 
 
Ja, det var min helg. Nu återstår 5 dagar av mitt sommarjobb. Kommer sakna det när det tar slut, men ska bli skönt med lite ledig tid igen.

Sportnörd

Vad har hänt med mig?! Jag kan knappt slita mig från TV:n nu. Och anledningen till det är väl minst sagt lite chockerande (för att vara mig). Jag vill titta på idrott! Okej, jag tycker det är spännande när det är OS, det får jag väl erkänna. Och friidrott och sånt har jag alltid tyckt varit lite extra kul att titta på (kanske för att jag själv sysslar med det). Men igår tex, satt jag uppe för att titta på en helt oviktig match i handbollen. HANDBOLL! Herregud, vad är det som händer med mig? Nu är den stora frågan förstås: Är detta något kroniskt som har drabbat mig? Har jag blivit vad de kallar en sportnörd? Tja, det får väl framtiden utvisa.
 
Förresten tyckte jag att OS-invigningen var asbra!

Bibliotek under uppbyggnad

Idag fick jag hem åtta böcker som jag beställt. Så nu blir det till att läsa som bara den. Men först och främst ska jag läsa ut "Hunger Games" som jag hållt på med ett tag. Kan dock säga att jag nu verkligen har kommit in i den, och den är så spännande, så det kommer inte dröja länge förrän jag är färdig med den, och redo att kasta mig in i en ny bok. Önskar jag kunde titulera mig bokslukare, men tror tyvärr jag läser för långsamt för att göra det.
 
 
När jag blir stor ska jag ha ett bibliotek.

RSS 2.0