Worried

Hallå, vad har hänt?! Frånvaron av Glee idag gör mig minst sagt orolig. Tänk om det har hänt något hemskt... Ååh, jag känner mig sviken och oroad på samma gång. Det känns som att en del av mitt söndags-jag fattas. Tur att det är måndag snart.

Glee, kom tillbaka!

Remember my name

Nu är helgen snart slut. Trots att det inte blev Siesta har den varit lyckad. SATC2 var bra, bättre än jag hade väntat mig faktiskt. Jag och Cissi var väl inte riktigt lika entusistiska som Elin och Hilda, men vi njöt ändå. Festen hos Matilda igår var skoj, kändes dock lite onödigt att dra till Qbar, var rätt dött där så vi stack därifrån nästan direkt. Nej, jag föredrar hemmafester faktiskt. Är förresten lite besviken bara på att ingen fattar storheten i min och Elins humor, den som är så himla rolig!

Och nu tänkte jag bjuda på lite bilder från helgen. Enjoy!

Fredag










Lördag


















Två veckor. Två veckor!

Party party

Ikväll blir det fest hos Matilda, det behövs verkligen! Jag har festat på tok för lite den här terminen.

SATC2

Nu ska jag, Elin, Cissi och Hilda äta på Harry's sen ska vi se på SATC2. Det ska bli mycket trevligt. Både Elin och Hilda har så fina klänningar på sig (Cissi har inte kommit än). Mys mys mys.


Sockersöta Hilda i Paris

Glass

Idag skulle spanjorerna i klassen äta glass med Rosita i cafeterian. Jag och Jasse var också sugna på glass så vi följde med (tänkte naturligtvis köpa egen glass). Men så plötsligt sa Rosita att om jag och några till kunde sjunga studentsången så skulle hon bekosta glass till både mig och Jasse. Vad valde jag? Jo självklart ställde jag mig och sjöng i korridoren. Fick en Magnum Mandel. Mmmm, gratis är gott!


Otåliga

Jag märker att mina läsare börjar bli otåliga. De vill ha svar på frågestunden. Det är klart att svar kommer. Men jag är ganska busy just nu, och det är väldigt många frågor att svara på. Förhoppningsvis kommer svaren imorgon, hoppas ni kan vänta till dess.


Vissa saker blir fel, men jag hoppas att du inser hur mycket jag tycker om dig S!

Frågestund

På allmän begäran tänker jag nu ha en frågestund i bloggen. Fråga vad ni vill, jag svarar (kanske). Detta har visat sig vara ett lyckat koncept i många andra bloggar, så varför inte även här? Varsågoda, fråga på.

Avslöjande

Jag vet att jag lovade er ett avslöjande innan idag. Tyvärr blir det inget av med just det, just idag. Men jag vill förstås inte att ni nu ska gå och vara ledsna och besvikna. Därför tänker jag ge er ett annat avslöjande. Jag avslöjar hur mina nya skor ser ut!

Tadaaa!

Nu blev ni väl glada :)

Jag <3 Tygskor = sant

Dans

Snart är det dags för dans. Jag vill ha mvg!

Håll utkik i min blogg, ikväll kanske det kommer ett spännande avslöjande. Det vill ni icke gå miste om!

Känns lite bättre idag, det är väl bara att låta tiden gå..

Känslor

Då var det gjort.
Känns inte bra.
Mår inte bra.

Join

Igår var jag med Elin, Josse P och Calle. Vi satt och pratade i flera timmar, väldigt djupa diskussioner måste jag säga ;)

Sov hos Elin. Idag var vi på Väla. Jag är så glad för jag hittade massa fint. Två par skor, ett linne, en T-shirt, en tröja, en skjorta. Få saker är bättre än känslan när man köpt nya kläder, och man är riktigt nöjd med sina inköp. Har ni tur kanske jag lägger upp bilder på mina kläder imorgon!

Nu ikväll har jag varit hos Josse P. Vi har haft en liten filmiskväll, mycket mysigt. Josse P ville väldigt gärna se en svensk film så det fick bli "Äntligen Midsommar". Filmen visade precis hur man inte vill ha det en midsommar. Tyvärr får ni ingen recension av mig, för det orkar jag inte ikväll, deppigt va?


Jag och Josse P på Kanarieöarna 09. Kolla in hur jävla brun jag var! :D


Några är fulla utanför mitt hus. Jag vill festa!


Poppis

Jaha, då var bloggen äntligen releasad. Releasen blev uppskjuten till idag. Visst många besvikna miner igår, men det är sånt som händer. Det var en stor fest idag alla fall. Alla jublade av lycka när de fick höra bloggens namn. Som ni kan utläsa av alla kommentarer är den omåttligt populär. Och läsarna kräver mer. Jag är inte den som är den, vill ju inte göra någon besviken. Därför ska jag fortsätta vara aktiv :)

Idag var vi några stycken som fikade efter skolan. Det var riktig sommarvärme i luften, så jag ångrade mig rejält att jag inte tagit på mig shorts i morse. Vilket misstag...
Sedan följde jag med min tjej till frisören, där hon skulle testa håruppsättning till balen. Jag vet att hon kommer bli riktigt fin och vi kommer bli det finaste balparet ofc. Problemet är bara att vi inte har någon transport dit än. Men det löser väl sig.

En bild på mig och min sötis (<3) så ni kan se hur underbar hon är :D

Release

Idag är en stor dag. Jag har nämligen, efter mycket tjat, bestämt mig för att releasa min blogg. Alla vill ju läsa, så varför ska jag neka dem? Fattar jag nu rätt beslut? Ja, klart jag gör. Så, varsågoda, njut och håll till godo ;)


Ni ska även få en bild från Indien. En bild på halva min underbara klass. Kan ju inte bli bättre!


Mjau

Jag tog ut kattungarna på en liten promenad idag.
Tror att det gjorde dem gott.



Sverigedemokraterna vågade visa sig på vår skola idag, de skulle locka väljare. Jag tycker absolut att det är bra att vi har yttrandefrihet, men man borde kanske inte släppa in SD på skolor. Rasism är inte tillåtet på skolan, men SD får vara där, hmmm.. De hade i alla fall väldigt många mot sig, och det var intressant att lyssna på debatten.

För övrigt känner jag mig ganska stressad eftersom jag har kommit på att jag har ca två veckor på mig att påverka mina betyg. Jag behöver en klocka. En klocka som kan stanna tiden. Undrar om de har någon sådan på Ur & Penn...

Lycka

Hilda visade mig precis en sida där man kan se alla avsnitt av Desperate Housewives och många andra program. Jag blev glad! Hur har jag kunnat missa detta himmelrike? Gissa vad jag ska göra nu i en timme framöver ;)

 


Långhelg

Hej blogg, trevligt att träffas.

Haft helg i fyra dagar nu, det behövs ibland. Men just nu känner jag att jag vill spendera mycket tid i skolan. Trodde aldrig att jag skulle säga något så nördigt. Men det är sant. Mina tre år på gymnasiet har varit fantastiska, men de börjar lida mot sitt slut. Jag kommer verkligen sakna den här tiden. Det har varit de tre bästa åren i mitt liv. Jag har utvecklats enormt mycket. Hade nästan kunnat tänka mig att gå om ett år till och med! Men bara nästan...

Idag var jag på barndop. Kom fram till hur läskigt kristna vissa människor är. Alltså jag har inget emot kristna, så länge de är det i måttliga mängder. När folk reste sig upp och började önska varandra "herrens frid" blev jag lite smått skrämd. Fattade inte vad det innebar, men det lät läskigt. Ännu värre var nästan att jag, när jag var uttråkad och bläddrade igenom någon slags lovsångsbok, hittade en låt som hette "O, låt mig få vara en liten kvist". Seriöst, vem skriver en sån låt? Låter nästan som Di Leva, men njaaa.. Och sen syndabekännelsen.. Varför ska en präst i Guds namn förlåta mina synder? Och vem bestämmer vad som är synd? Gud? Nejnejnej. Dessutom är det min rättighet att få synda ibland, tex åt jag godis på en torsdag nu i veckan, ooops. Ja, jag är en syndare :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0