Psykologi - hälsa och välbefinnande

Jodå, jag började skolan idag, innan jag åt mina kiwisar! Ny kurs och allt. Den heter likadant som inläggets rubrik. Alltså det här inlägget, inte förra! Jag tycker det verkar jätteintressant! Hör bara här tex: Åldrande! Stress! Ätstörningar!Sexologi! Får man inte nästan lite rysningar av det? Jorå.

Sen vill jag bara berätta att jag håller på att skaffa mig bättre vanor. Såhär ungefär:
Sluta äta godis - check
Minska sötintaget överhuvudtaget - check
Äta regelbundna måltider - halvcheck
Sova på regelbundna tider, och bra sådana - halvcheck
Börja träna regelbundet - ocheck

Okej, jag har en bit kvar, men det är ju en början i alla fall.

Jag vill även ta körkort den här terminen. Och hitta ett jobb. Folk har tipsat mig om att man måste söka jobb för att få något. Jag börjar nästan tro att de har rätt!

Kiwi


Kiwifrukten innehåller lika mycket vitamin C som en liten apelsin. De små svarta kärnorna ger dig omega-6. Kiwi innehåller också ett naturligt matsmältningsenzym som gör den till en bra frukt för personer med känslig mage. Ät den som mellanmål, till frukost, i sallader eller som dessert.

Jag åt precis en kiwi. Eller nej, jag åt två kiwisar. De var goda, båda två. Jag kände att jag ville ta en tredje, men rädslan för att jag själv skulle bli en kiwi hindrade mig.

Plugg och bilder får vänta

Har tyvärr inte tid att lägga upp bilder idag heller! Ska snart åka till Amanda, har inte sett henne på ett halvår och sist vi sågs var det sommar och sol och vi var och badade med systrarna Carlsson och Amandas lillasyster. Det var ungefär så mysigt som det ser ut



Men idag blir det inget bad, utan skridsko!


Ursäkta frånvaron

Jag har inte bloggat på jättelänge, det vet jag! Förlåt mig, alla mina trogna läsare.

Idag är första dagen sen innan jul någon gång som jag inte har haft något planerat. Vet inte vad jag tycker om det. Att inte göra något speciellt en dag alltså. Det kan egentligen vara rätt nice om "inte något speciellt" är rätt saker. Men typ idag har jag mest suttit vid datorn och tvn, och sådana dagar ger mig lite smått ångest. Speciellt när jag har en tenta som väntar på mig. Annars har det varit ett par väldigt bra veckor. Dessa planerar jag att berätta om imorgon. Och då man även vänta sig en del bilder. Jodå, den här gången ska det bli bilder. De bara ligger och väntar på att få komma upp på min blogg.

Godnatt!


RSS 2.0