I think I'm falling in love

Är mycket väl medveten om den dåliga uppdateringen. När man har mycket att göra kommer bloggandet liksom lite åt sidan.

Det roligaste som varit sen sist har väl dels varit halloweenfesten förra lördagen. Jag oh Elin klädde ut oss till zombies och vi var sååå vackra. Men vi missade visst den biten med att man ska vara sexig och inte läskig på halloween. Sicket tramseri!






Tillsammans var vi vackra


Men tillsammans med andra.. nja. Vi var ju lugnt de läskigaste på festen i alla fall! :D

Sen så har det varit inflyttningsfest hos Jasmine nu i fredags. Lite suplekar och sånt är alltid trevligt. Ännu trevligare är det ju att träffa sina gamla klasskamrater! Var tänkt att vi skulle ut i Kristianstad. Köade utanför Bånken ett tag, men gav upp när vi insåg att vi inte skulle kunna ta oss in på nån timme. Och MY GOD vad jag var kissnödig. Vet bara en gång i mitt liv som jag har varit så kissnödig innan. Uuugh! Inte kul alls. Men det var är jävla lättnad efteråt. I alla fall åkte vi tillbaka till Jasse, och hade en väldigt rolig diskussion innan vi somnade. Synd bara att man inte kommer ihåg allt nu!






Idag har jag umgåtts med en mycket trevlig person :)

Dumt

Idag har varit en skoj dag, trots att jag och mitt hår inte riktigt kommit överens.
Jänget skulle träffas hos Josse för att arbeta med redovisningen. Det första lyckades vi med, men inte det andra. Dock var resan till Malmö inte helt förgäves, jag fick faktiskt en omelett med äggskal som Ettan gjort. Han kan verkligen det där med att laga mat!

Vi åkte till Lund så att vi var inne vid tre ca, och hade lektion till klockan sex. Och idag, hör och häpna, kände jag mig för en gångs skull inte korkad på föreläsningarna! Vilken härlig känsla, den skulle jag vilja uppleva oftare.

Hemresan var mörk, klockan var ju trots allt över sex. När jag satt på bussen till Vittsjö kom jag på att jag längtar till julstjärnorna sätts upp på lyktstolparna. Det förgyller verkligen en bussresa.

Lite stressad

Jodå min helg har varit bra, men är det värt det med tanke på stressen som kommer när man upptäcker att man inte pluggat något torsdag-söndag vilket man egentligen borde gjort, kan man ju fråga sig. Jaaadå, det är det nog. Varför skulle det liksom heta liv om inte för att det är meningen att man ska leva det? Good question!

I fredags sökte jag nya kurser till våren. Jag är inte säker på ifall jag verkligen vill plugga, har det mest som ett skyddsnät, ifall jag inte skulle hitta jobb och så. Och med tanke på mitt superaktiva jobbsökande är nog risken rätt stor att det blir en till termin av pluggande. Eller "pluggande" kanske man ska säga.

Jaja, vad har jag då gjort för roligt i helgen? Jo senni, i fredags var jag med Josse och Sandra. Vi såg Idol, och så gjorde vi en fantastiskt film, en stillbildsfilm, och jag tror minsann den kommer vinna en Oscar eller två.


Här är filmens inledning! Vilken teaser alltså!

Igår åkte jag hem till Frida. Har inte varit där på evigheter, eller sen i typ juli, av vissa anledningar. Känns lite konstigt i och med att jag brukade vara där så ofta innan. För något år sen var det typ som mitt andra hem. Aja, vi hade det trevligt.

Nu idag har jag varit med Elin, och vi har gått på en höstpromenad med bingo minsann. Jag trodde att det skulle vara vi och massa pensionärer som gjorde detta, men det visade att detta var en mycket populär aktivitet i Bjärnum. Och jag vann några riktigt fina priser. Fantastiska priser skulle jag nästan vilja säga. Menthos, vattenflaska och ficklampa, hur underbart är väl inte det?
Senare gjorde Mathias oss sällskap och tillsammans såg vi "Shutter Island". Usch, gillar verkligen inte den sortens filmer. Då är till och med meningslösa feelgoodfilmer bättre.

Varför sitter jag och bloggar när jag borde plugga franska eller sova? Another good question!


Salut! Je m'appelle Johan...

Sitter just nu och skriver på en presentation på franska.  Hur många gånger i livet har man inte gjort liknande presentationer? Orkar inte göra den alltför seriöst. Tar jag franskan på för litet allvar? Borde jag kanske skärpa till mig? Lärarna säger att man bör spendera åtta timmar om dagen på franskan, jag spenderar kanske max åtta timmar i veckan (utöver det jag är i skolan, och det är inte så himla mycket). Kommer jag klara kursen? Klart jag gör! Eller?

Jag och Josse hälsade på Ettan i förmiddags. Tanken var att vi skulle få lite gjort på vår muntliga redovisning. Det fick vi inte. Typ inget alls. Men det var trevligt i alla fall. Och nu är det som så att vi är Jänget och vi består av Ettan, Tvåan och Fyran. Så det så!

Åh, jag känner mig så förvirrad. Vet inte hur jag känner. Kan inte riktigt sluta tänka på dig. Varför? Jag vet inte. Jag får väl helt enkelt be dig vänligt men bestämt att sluta springa rundor i mitt huvud! Det är faktiskt privat område!


Josse har kommit hem från Usa nu, and I'm dying to meet her!


Attans

Jag HATAR när man precis tagit tandkräm på tandborsten, ska skruva på korken på tuben, och så tappar man tandkrämen i handfatet och måste ta ny. Jag bara hatar det...

Men jag ÄLSKAR Desperate Housewives! <3

Promenix

Har precis kommit hem från en kvällspromenix med Emelie och Linus. Vi planerar att åka till Ullared och julhandla lite närmare jul. Kan bli riktigt spännande, jag har ju aldrig varit på Ullared.

När jag åkte in till skolan idag var jag beredd på fem timmars lektion. Men vår lärare var sjuk, så vi såg bara på film två timmar, sen var det slut för dagen. Skönt.

Förresten så pratade jag med någon om vad vi hade röstat på. Det lät ungefär såhär:

Jag: "Jag röstade på Sverigedemokraterna."
Någon: "Seriöst?"
Jag: "NEJ! USCH! Aldrig i livet!"
Någon: "Men vad röstade du på då?"
Jag: "Socialdemokraterna. Du då?"
Någon: "Sverigedemokraterna..."

Så tokigt det kan bli. Men jag står för vad jag tycker.
Varför skulle jag inte?


Soliga höstdagar

Igår var det faktiskt välgörenhetskonsert. Jag och några före detta klassisar träffades innan och åt god mat på Cats. För mig blev det Husets Vegetariska Pasta. Konserten var helt ok! Mathias och Elin som anordnade den hade gjort ett bra jobb, men dessvärre var det lite tekniskt strul och sånt. Men men, shit happens.

Katja och Elin följde med mig hem efteråt. De ville ha pannkakor, men klockan var trots allt cirka halv 12 när vi kom hem, och jag var lite trött, så de fick nöja sig med makaroner. Och vem ringer väl mitt i maten om inte Hilda?! Jodå, hon var i Freiburg och hälsade på Kristofer och Robin. De var just då ute och festade, och inte bara Hilda, utan även Kristofer var full! Naw, han som halvt levde i alkholcelibat under gymnasiet! (Hoppas ingen känner sig uthängd eller så nu!) Det var riktigt skojsigt att prata med dem, men jag oroar mig lite smått för Kristofers telefonräkning..

Vi kom i säng nån gång efter 2, och idag glömde jag nästan pappas födelsedag. Vet inte om han märkte det, men i så fall glömde han nog bort det när vi tre sjöng för honom. Vilken räddning! På tal om räddningar, när Elin och Katja åkt hem kom Erik och räddade mina bilder. Vår dator är typ sönder, men nu är i alla fall bilderna räddade. Phew..

Nu ikväll har jag varit med familjen på bio och sett "Lyckan, kärleken och meningen med livet". Jag gillade den. Det var my type of movie.


Jag gillar verkligen soliga höstdagar :)

Just the way you are

Har hittat en ny favvolåt. Av Bruno Mars. Den är verkligen jättemysig! http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk&ob=av2e Check it out.

I förrgår var jag och Elin och hälsade på Jasse i hennes nya lägenhet i Kristianstad. Det bjöds på god mat, skratt, lite film och en trång soffa. Väldigt trevligt alltså!

Igår hälsade jag på Josse P som är hemma en vecka nu från Borlänge. Klart man saknat det lilla livet litta! Självklart hade hon en massa att berätta, hon är väldigt duktig på att koppla allt till sig själv. Det ska hon ha en eloge för.


Snyggelin och Söthanna var också med faktiskt





Snart försvinner hon igen

Nu är det fredagsmys

Hade skola från 9-12 idag, och när jag kom hem var jag på så gott humör att jag sjöng fläskkotlettlåten flera gånger. När jag kände mig klar med det bestämde jag mig för att grädda pannkakor. Detta gjorde såklart resten av familjen på gott humör så efter pannkakorna sjöng vi allihop fläskkotlettlåten tillsammans.. Okej, det där sista var kanske inte riktigt sant då. Men det vore kul om det var det!

Kvällen har tillbringats tillsammans med Elin. Vi har haft det så mysigt så. Och vad ska man göra när man bloggar på någon annans dator om inte sno lite bilder?! Jorå, här kommer ett par stycken.


Det kanske inte syns, men detta var en dag då vi bestämde oss för att ha matchande skjortor (och Elin ville vara en hästtjej).


Det kanske inte syns, men detta var en dag då vi firade en mycket snygg kille.


Det kanske inte syns, men detta var en dag då vi klev ut i vuxenvärlden.


Nej, nu måste jag underhålla Elin, hon börjar bli rastlös.
See ya!


RSS 2.0